piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

NAROČI NAGRAJEN PATENTIRAN SISTEM SAMOGRADNJE PREKO SPLETA

S pomočjo konfiguratorja oblikuj, konfiguriraj in naroči sistem samogradnje kar preko spleta.

OBLIKUJ, NAROČI IN SESTAVI SESTAVI SVOJ SANJSKI OBJEKT V 2 ENOSTAVNIH KORAKIH

Le 2 preprosta koraka sta potrebna, daoblikuješ, naročiš in sestaviš svoj sanjski objekt v zgolj nekaj dneh.

GLOBALNO DOBAVLJIV REVOLUCIONARNI SISTEM SAMOGRADNJE

Vsi elementi so izjemno lahki, priročno pakirani, zato jih lahko pošljemo na poljubni naslov.

SISTEM SAMOGRADNJE PRIHODNOSTI

Za sestavo objekta potrebuješ le 3 priložena priročna orodja ter pomoč prijateljev.

NAPREDNI SISTEM SAMOGRADNJE Z NESKONČNIMI MOŽNOSTMI OBLIKOVANJA

Napredni sistem samogradnje omogoča neskončne možnosti postavitve in oblikovanja objektov. Uporabite svojo domišljijo ali izberite eno izmed naših idej.

ZAKAJ IZBRATI Pick & Build

KONFIGURIRAJ IN NAROČI NA SPLETU
S pomočjo PICK&BUILD konfiguratorja oblikuj svoj sanjski dom, počitniški objekt, pisarno, trgovino ali zunanjo savno. Izberi eno izmed 50+ idej ali oblikuj svoj edinstven objekt. Ko si pripravljen, oddaj naročilo neposredno preko spleta.
VEDNO NA VOLJO
Vsi PICK&BUILD elementi, ki jih potrebuješ za sestavo ali predelavo svojega objekta so vedno na zalogi in nemudoma na voljo. Ne odlašaj. Začni s sestavo objekta še danes.
HITRA DOSTAVA GLOBALNO
PICK&BUILD elementi so priročno pakirani v majhni in lahki embalaži. Zato jih lahko hitro dostavimo kamorkoli na svetu.
PREPROST SISTEM SAMOGRADNJE
PICK&BUILD je izjemno preprost sistem namenjen samogradnji. Za sestavo objekta ne potrebujete tehničnega znanja ali posebnega orodja. Kljub temu pa lahko sestavo objekta prepustite lokalnemu mojstru.
DOBRA IZBIRA TUDI ZA OBRTNIKE
Obrtniki lahko uporabijo PICK&BUILD sistem in z njim postavijo trdno osnovno strukturo objekta. S tem prihranijo čas in denarter se lahko več časa namenijo zaključnim obdelavam objekta.
PRILAGODLJIV
Prilagodljiv sistem omogoča postavitev objektov raznolikih tlorisov in oblik. Vse elemente je možno v kateri koli fazi zamenjati, notranjost in zunanjost objekta pa popolnoma prilagoditi svojim željam in potrebam.
UPORABNIKU PRIJAZEN
Sestavljanje sistema PICK&BUILD je izjemno preprosto in hitro. Sledite preprostim slikovnim ali video navodilom korak za korakom in sestavite konstrukcijo, tla, stene in strop objekta.
ČASOVNO UČINKOVIT
Sistem PICK&BUILD vam v vseh fazah gradnje prihrani čas in denar. Preprosto konfiguriranje, spletno naročilo, hitra dostava in sestava objekta so glavne prednosti našega sistema samogradnje.

SPOZNAJ SISTEM Pick & Build

Play button Holiday home

LASTNOSTI SISTEMA Pick & Build

IZJEMNO LAHEK
Vsi PICK&BUILD elementi so izjemno lahki in jih je možno prenašati in vgrajevati ročno. Vse, kar potrebujete za sestavo objekta, je pomoč enega ali dveh prijateljev.
TRDEN IN TRAJEN
Sistem PICK&BUILD zagotavlja izjemno trdnost konstrukcije objekta. Vsi elementi so izdelani iz kakovostnih in trajnih ter okolju prijaznih materialov.
TRAJNOSTEN
Vsi PICK& BUILD so izdelani iz materialov , ki jih je možno 98,7% reciklirati in ponovno uporabiti. Sistem lahko vedno znova sestavite, razstavite in ponovno sestavite.
PRIMEREN ZA VSE LETNE ČASE
Sistem PICK&BUILD je primeren za uporabo v vseh letnih časih in skrajnih vremenskih pogojih. Elementi sistema zagotavljajo odlično toplotno izolativnost ter vodotesnost in zrakotesnost objekta.
NESKONČNE OBLIKOVNE MOŽNOSTI
Velikost in obliko PICK&BUILD objekta je možno spreminjati v katerikoli fazi. Preprosto dodaj ali odvzemi segmente ali pa elemente uporabi za sestavo povsem novega objekta.
MOŽNOST MENJAVE ELEMENTOV
Postavitev PICK&BUILD elementov je možno kadarkoli spremeniti. Preprosto zamenjajte posamezne elemente in spremenite pozicijo vrat ali oken.
KAKOVOSTEN IN TEHNOLOŠKO NAPREDEN
Vas skrbi kakovost našega sistema? Za vas smo razvili tehnološko dovršen sistem samogradnje, ki ustreza visokim standardom gradnje.
PRILOŽENO PRIROČNO ORODJE
Vse kar potrebujete za sestavo PICK&BUILD objekta, je priloženo priročno orodje.

OBLIKUJ, NAROČI IN SESTAVI SVOJ PICK&BUILD OBJEKT V 2 PREPROSTIH KORAKIH.

Korak 1:
Konfiguriraj
in naroči na spletu
Z nekaj kliki preprosto oblikuj in konfiguriraj svojo sanjsko hišo, počitniški objekt, pisarno ali zunanjo savno. Ko si pripravljen, oddaj spletno naročilo.
Pick & Build
Korak 2:
Povabi prijatelje in skupaj sestavite vaš objekt
Vaš objekt lahko s pomočjo prijateljev ali družine postavite v manj kot dveh dneh. Znanje s področja gradbeništva ali obrtniško znanje nista potrebna.

Pick & Build lahko sem. karkoli, kjekoli.

BIKE SHOP
BIKE SHOP
BEACH HOUSE
BEACH HOUSE
PRIVATE WELLNESS
PRIVATE WELLNESS
SHELTER
SHELTER
TOURIST INFO CENTER
TOURIST INFO CENTER
GALLERY
GALLERY
TICKET OFFICE
TICKET OFFICE
POP-UP SHOP
POP-UP SHOP
TOURIST FACILITY
TOURIST FACILITY
FLOATING SAUNA
FLOATING SAUNA
GLAMPING HOUSE
GLAMPING HOUSE
BAKERY
BAKERY
TV STUDIO
TV STUDIO
FORREST VACATION HOME
FORREST VACATION HOME
BRIDGE HOUSE
BRIDGE HOUSE
RESIDENTIAL HOUSING
RESIDENTIAL HOUSING

Kaj so drugi ustvarili s Pick & Build

HORSE GLAMPING, Starošince
HORSE GLAMPING, Starošince
»Prijetno. Toplo. Udobno. Domače. Tako naši gostje opisujejo bivanje v PICK&BUILD objektih našega Horse Glamping Parka. Le korak skozi steklena vrata in že se znajdete v čudovitem svetu konjev...«
Alexander Goljavšček - Nazaj na konja
DOVJE MOJSTRANA, Kranjska Gora
DOVJE MOJSTRANA, Kranjska Gora
»Zagotovo je pri načrtovanju objekta najtežja odločitev, kako izbrati podjetje, ki bi uresničilo “vse mogoče in nemogoče” ideje. Lahko rečem, da je bila za nas to najlažja odločitev. Ekipa PICK&BUILD je z inovativnimi resitvami, napredno tehnologijo in znanji, naša pričakovanja presegla. Na mobilno informativo točko smo izredno ponosni, saj objekt lepo dopolnjuje vstop v našo prečudovito Zgornjesavsko dolino. «
Blaž Veber - Turizem Kranjska Gora

Oblikuj, sestavi in naroči svoj pick&build projekt v 2 preprostih korakih